Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal, para sazonar al gusto
- pimienta negra molida, para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1926.5 kJ / 460.5 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1778.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Pastel de sushi
1 Std.
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Gordita de chicharrón
30 Min
Gorditas de chicharrón
2h
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Rajas con queso
25 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Caldo de queso
40min