Apparaten en Accessoires
Capirotada
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
8 porciones
Ingrediënten
-
4 bolillos secos en rebanadas (2 cm)
-
150 g de queso cotija
-
750 g de agua
-
400 g de piloncillo granulado
-
3 piezas de anís estrella
-
2 ramas de canela
-
1 cáscara de limón verde
-
100 g de pasas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
9 g
Calorieën
1520 kJ /
362 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
75 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Atole de guayaba
40min
Pay de guayaba con almendras
4u. 30min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2u. 30min
Gelatina de mango
15min
Ponche
40min
Atole de canela
35min
Champurrado
25min
Calabaza en tacha
1u. 15min
Café de olla
25min
Champurrado de galleta
20min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Atole de fresa
25min