Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de camarones secos, limpios y pelados
- 2000 g de agua
- 500 g de romeritos, limpios
- ½ cdita de orégano, tostado
- ½ cdita de pimienta negra entera, tostada
- ½ cdita de pimienta gorda, tostada
- ½ rama de canela, tostada
- 1 clavo de olor, tostado
- ½ cdita de tomillo seco, tostado
- ½ cdita de semillas de comino, tostadas
- 1 tortilla de maíz, quemada
- 10 g de almendras, tostadas
- 15 g de pasas, asadas
- 2 chiles guajillo, asados y sin semillas
- 2 chiles pasilla, asados y sin semillas
- 2 chiles anchos, asados y sin semillas
- 150 g de jitomate, asado
- 150 g de tomate verde, asado
- 75 g de cebolla, asada
- 1 diente de ajo, asado
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 90 g de chocolate oaxaqueño
- 25 g de piloncillo, en trozos pequeños
- ½ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 724 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Caldo de camarón
25 Min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Adobo básico
30 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40 Min
Mole xiqueño
1 Std. 20 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Atole de guayaba
40 Min
Caldo de habas con nopales
9h