![Romeritos Romeritos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3698E9E3-195D-422E-8C24-E709100A2EC0/Derivates/753260E1-F06E-4171-8729-53414A868A36.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de camarones secos, limpios y pelados
- 2000 g de agua
- 500 g de romeritos, limpios
- ½ cdita de orégano, tostado
- ½ cdita de pimienta negra entera, tostada
- ½ cdita de pimienta gorda, tostada
- ½ rama de canela, tostada
- 1 clavo de olor, tostado
- ½ cdita de tomillo seco, tostado
- ½ cdita de semillas de comino, tostadas
- 1 tortilla de maíz, quemada
- 10 g de almendras, tostadas
- 15 g de pasas, asadas
- 2 chiles guajillo, asados y sin semillas
- 2 chiles pasilla, asados y sin semillas
- 2 chiles anchos, asados y sin semillas
- 150 g de jitomate, asado
- 150 g de tomate verde, asado
- 75 g de cebolla, asada
- 1 diente de ajo, asado
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 90 g de chocolate oaxaqueño
- 25 g de piloncillo, en trozos pequeños
- ½ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 724 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pollo con mole verde
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Caldo de camarón
40min
Mole de olla vegetariano
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Adobo básico
30min
Pierna adobada navideña
1h 45 min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Pambazos CDMX
2h 30min
Tamales de Frijol
3 godz.
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25min