Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 150 g de manzana, descorazonada y en cuartos.
- 100 g de acitrón, en cubos de 1x1 cm.
- 50 g de durazno, natural, en mitades.
- 100 g de pera, criolla, descorazonada y en cuartos.
- 60 g de cebolla
- 300 g de jitomates, sin semillas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 2 clavos de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cubos de caldo de pollo
- 2 hojas de laurel secas
-
50
g de plátano macho, duro y sin manchas,
picado en cubos de 1x1 cm - 70 g de almendras, peladas, tostadas y picadas
- 50 g de piñones, tostados
- 50 g de pasitas
- 50 g de nuez pecana, picadas
- 250 g de carne molida de res
- 250 g de carne molida de cerdo
- 125 g de jerez
- sal, al gusto
- 30 g de vino tinto
- 8 chiles poblanos, limpios, asados y desvenados
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g crema ácida
- 130 g de queso de cabra
- 300 g de nuez de castilla, pelada
- 100 g de nuez pecana
- 15 g de azúcar glass
- 60 g de leche condensada
Nogada
- 3 granadas, desgranadas
- hojas de perejil fresco, picado finamente
- nuez de Castilla, en mitades
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 37870 kJ / 9051.2 kcal
- Eiwitten
- 236 g
- Koolhydraten
- 509.8 g
- Vetten
- 699.2 g
- Verzadigd vet
- 195.1 g
- Vezels
- 100.9 g
- Natrium
- 1273.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de guayaba con almendras
4 Std. 30 Min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2 Std. 30 Min
Ponche
40 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Chile en nogada
3 godz.
Tamales canarios
2h
Queso panela en salsa roja con nopales
50 min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Calabaza en tacha
1h 15min
Cochinita Pibil Demo
15 min
Chiles en nogada
1 godz.