Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de piloncillo granulado
- 750 g de calabaza, de Castilla
- 650 g de agua
- 1 clavo de olor
- 4 ramas de canela
- 200 g de caña de azúcar, sin cáscara en bastones
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1625 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35min
Ponche
40min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Gelatina de rompope
5h 20 min.
Atole de amaranto
20 Min
Esquites de feria
25min
Atole de guayaba
40min
Chiles en nogada
1h
Atole de fresa
25min
Caldo de habas con nopales
9 godz.