Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 hojas de maíz para tamal, secas
- 400 g de masa de maíz, para tortillas
-
100
g de manteca de cerdo
of 100 g de manteca vegetal - 1600 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 20 g de harina de maíz nixtamalizado
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 60 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite
- 100 g de frijoles cocidos, (pueden ser de lata), escurridos
- 15 hojas de epazote
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 643 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa básica para tamales
1h 30min
Tamales Verdes
2h 30min
Tamales oaxaqueños
2h
Tamales rancheros
2h
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Tamales dulces de pasas
2h
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Adobo al pastor
10min
Tamales de frijol con queso
2 Std. 10 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h