Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla
- 560 g de jitomate, cortados en cuartos
- 1 diente de ajo
- 4 chiles guajillo, sin semillas
-
1
chile cascabel, sin rabo
of 1 chile de árbol seco, sin rabo - 25 g de aceite de oliva
- 7 piezas de camarones secos
- 875 g de agua
- 4 cditas de sal gruesa
- 500 g de camarones medianos crudos, con cabeza
- 1 jaiba, pelada y cortada por la mitad
- 3 ramas de epazote
- limón verde, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 559 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Salsa verde cocida
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
40 Min
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Mole de olla
35min
Pollo con mole almendrado
2 Std.
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Jugo de carne al chipotle
55min