Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Moutbrood
Keine Bewertungen
Brownies van zoete aardappel
1h
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Keine Bewertungen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min