Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoasalade
40min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Crème anglaise
15 min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.