Lentegroenten terrine met kervel emulsie
TM6 TM5

Lentegroenten terrine met kervel emulsie

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

De terrine

  • 300 g water
  • 100 g wortelen, in staafjes
  • 100 g verse sperziebonen
  • 50 g verse tuinbonen
  • 50 g verse doperwten
  • 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
  • 500 g kokosmelk
  • 2 snuifjes espelette peper
  • 1 tl zout

De kervel emulsie

  • 1 bos verse kervel
  • 30 g limoensap
  • 30 g olijfolie
  • 30 g water

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1048.2 kJ / 253.5 kcal
Eiwitten
6.3 g
Koolhydraten
7.8 g
Vetten
20.8 g
Verzadigd vet
14.5 g
Vezels
4.5 g
Natrium
367 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten