Apparaten en Accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
367 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
7.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
5u.
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Piadina uit Emilia Romagna
15min