Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en cuartos
- 500 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 2 cubos de caldo de pollo o de vegetales
- 600 g de pierna de cerdo, en cubos (3 x 3 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de calabaza, en cubos (2 x 2 cm)
- 200 g de elote desgranado, congelado o fresco o de lata (drenado)
- 2 chiles serranos, enteros, para dar un poco de picante (optioneel)
- sal, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- pimienta negra molida, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1797.2 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 94.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Entomatadas de pollo
40min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Carne de res a la jardinera
40min
Salpicón de res
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Adobo con carne
50min