Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, en cuartos
- 500 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 2 cubos de caldo de pollo o de vegetales
- 600 g de pierna de cerdo, en cubos (3 x 3 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de calabaza, en cubos (2 x 2 cm)
- 200 g de elote desgranado, congelado o fresco o de lata (drenado)
- 2 chiles serranos, enteros, para dar un poco de picante (optioneel)
- sal, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- pimienta negra molida, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1797.2 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 94.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Pierna de cerdo colorada
1h
Entomatadas de pollo
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50min
Salpicón de res
1h
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Bisteces a la mexicana
30min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min