![Fagottini di agnello speziati Fagottini di agnello speziati](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A181C3EF-D1E5-48C0-B9BE-5E3FE8E30401/Derivates/cc82fc21-dba4-4b39-a259-11ebeb39bfff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita d'agnello
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di sciroppo di melograno
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco, a piacere
- 1 cucchiaino di sale marino
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pinoli, tostati
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 fogli di pasta fillo
- 3 cucchiai di burro fuso
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 300 g di yogurt naturale
- 1 cucchiaio di coriandolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 616 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 189 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato marmorizzato
11h 30 min
Miele allo zenzero
10 min
Pucce
7hod.
Casoncelli alla zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Anolini
14h
Biscotti di vetro segnaposto
2 Std.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 godz. 55 min