Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 267.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri zucca e provola
45 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Mondeghili
40 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)
1 Std.
Trancetti di zucchero croccanti
3h
Patate gratinate al formaggio
2h
Risotto zafferano e panettone
40 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Ratatouille di verdure
1 Std.
Riso in cagnone
45 Min