Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 405 mg
Alternatieve recepten
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Peaches in white wine syrup
4h
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Pickled vegetables
745 Std.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min