Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 405 mg
Alternatieve recepten
Peeling Ginger
5min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Sous-vide Ossobuco
12u. 40min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
French Onion Soup (TM6)
1h
Salmorejo
2h 10min
Tortellini soup
20min