Apparaten en Accessoires
Paaspastei
Voorbereiding 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2052 kJ /
491 kcal
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Vastensoep
30min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Kip met rode paprika
1u. 5min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min