Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2052 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Kaas uilen
Brak ocen
Koken van gierst
Brak ocen
Pekingeend
45 min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Slasapje
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10min