Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g de farine blanche d'épeautre
- ½ c. à café de levure chimique
- ¼ c. à café de sel
- 70 g d'eau
- 10 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe de farine blanche d'épeautre, pour abaisser
La garniture
- 30 g de graines de tournesol
- 40 g d'eau
- 5 g de jus de citron
- 70 g d'huile de tournesol
- ½ c. à café de sel
- 8 pincées de poivre moulu
- 200 g de chou-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 15 g de cresson frais
- ½ c. à café de fleur de sel
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 320 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Glace vanille au caramel salé
14 Std.
Macarons au caramel
1h 50min
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Soft ice vanille
13u.
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2 godz. 30 min
Barres céréales tendres
1h
Sablés au chocolat
1h 30min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Petits pain coeurs
1h
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min