Rabarber, gember en citroen risotto
TM6 TM5

Rabarber, gember en citroen risotto

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g extra vergine olijfolie
  • 200 g rabarber, dun gesneden
  • 320 g risottorijst, type Carnaroli
  • 80 g witte wijn
  • 800 g water
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 tl zout
  • 20 g boter
  • 20 g verse gember, geraspt
  • 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1803 kJ / 431 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
67.9 g
Vetten
14.6 g
Verzadigd vet
12.5 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten