Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Pasta met prei en ajvar
30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Boterhammen met spinazie pesto
1j 55 mnt
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min