Apparaten en Accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1803 kJ /
431 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
67.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Mayonaise zonder ei
10min