Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 40 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g passierte Tomaten
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 685 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1 Std. 15 Min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 godz.
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Gemüse-Eintopf mit Feta
25min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30 Min
Enchilada-Suppe mit Hähnchen und Tortilla-Chips
30 Min
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min