Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Okonomi-Sauce
- 70 g Ketchup
- 35 g Worcester-Sauce
- 40 g Austernsauce
- 20 g Sojasauce
- 40 g Zucker
Teig und Fertigstellung
-
300
g Weißkohl, in Stücken (4-5 cm)
of 300 g Spitzkohl, in Stücken (4-5 cm) - 200 g Mehl
- 200 g Dashi-Brühe (siehe Tipp)
- 10 g Sojasauce
- 2 Eier
- ½ TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Garnelen, geschält, gegart, in Stücken (1 cm)
- 8 EL Öl zum Braten
- 1 Pck. Bacon, in Scheiben (100 g), quer halbiert
- 160 g japanische Mayonnaise (z. B. von Kewpie) zum Beträufeln
- 1 EL Seetang, gemischt, getrocknet (Aonori), zum Bestreuen
- 4 EL getrocknete Thunfischflocken (Bonito) zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3641 kJ / 870 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1852 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knuspriger koreanischer Tofu
1 godz. 20 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Veganes "Butter Chicken"
50 min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 godz. 40 min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Japanische Kroketten
1 godz. 20 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Szechuan-Spaghetti
50 min
Jiaozi
1 Std. 30 Min