Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 372.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chile en nogada
3u.
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Cebolla fermentada TM6
96h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Adobo con carne
50 min
Machaca con huevo
35 min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1 godz. 15 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1sa