Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 372.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Torito Veracruzano de cacahuate
5min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Caldo de camarón
25 Min
Agua de melón con clorofila
10min
Mole de olla
35 Min
Agua de limón y sandía
10min
Pozole Rojo
1h 30min
Tinga de pollo TM6
30 Min
Agua de melón y guayaba
10min