Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de mostaza Dijon
- 20 g de mostaza a la antigua
- 1 cdita de mostaza en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 15 g de aceite de oliva
- 4 pechugas de pollo, deshuesadas y sin piel, abiertas en mariposa
- 1 manzana tipo gala, sin centro y en rebanadas
- 100 g de queso Brie, en rebanadas
- 600 g de agua
-
200
g de calabaza de Castilla, pelada y en cubos 3 cm
of 200 g de kabocha, pelada y en cubos 3 cm - 150 g de coles de bruselas, en mitades
- aceite de oliva, para rociar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8308 kJ / 1978 kcal
- Eiwitten
- 252 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 3552 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollo de carne bajo en sodio
1 Std.
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20min
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min