Compatibele versies
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
of 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
of 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86.7 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 1187.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5 min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Avocadosap met dadels
5 min
Batbout met kaas
30min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Indiase groentencurry
50 min