Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 Min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40 Min
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40 Min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 Min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1 Std. 30 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1 Std.
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.