![Überbackener Fenchel Überbackener Fenchel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/877173794393e5ba41f067484f21ffe5/Derivates/7d9f41dfb4d7e8e937dc01e16a5823c41f4636dc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1677 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40p
Gefüllte Auberginen
50 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Kräuterkuchen
2h
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40p
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40p
Schnelle Fenchelquiche
40p
Ofen-Omelette mit Topping
20p