Überbackener Fenchel
TM6 TM5

Überbackener Fenchel

4.0 (136 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
  • Öl zum Einfetten
  • 100 g gekochter Schinken, in Streifen
  • 3 Eier
  • 1 geh. TL Senf
  • 100 g Sahne
  • 20 g Zitronensaft
  • 3 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1543 kJ / 369 kcal
Eiwitten
22 g
Koolhydraten
22 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
13 g
Vezels
7.4 g
Natrium
1677 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten