![Petits pâtés de Pézenas Petits pâtés de Pézenas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51fdb493001f8a632dbb3a46c0fa8e38/Derivates/157b0c353e4c54297ea0a25521e1be196431d636.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Gressins italiens
1 godz. 55 min
Magret de canard séché aux épices
360h
Baba au rhum
4h
Couronne des rois espagnole
3óra
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2h 10min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Poulpe mariné
7h 5min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13h 50min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min