Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel et 3 pincées
- 50 g d'eau
- 200 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 50 g de gras de porc ou d'agneau
- 40 g de sucre roux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304.8 kJ / 553.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Rouleaux d'été végétariens
1h
Brioche des rois
6hod. 35min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Baguette tradition
15h 25min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4h 10min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Pressé de raie
14 Std.
Fumet de crustacés
25min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min