Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos burger
50min
Tarte au saint-nectaire
50min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1hod.
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1hod.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1hod. 10min
Mac and cheese
35min
Croque monsieur à la tomate
1hod.
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1hod.