Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Feuilleté au fromage
2 Std. 5 Min
Momies de saucisses
1h 10 min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 Std. 55 Min
Croque monsieur à la tomate
1h
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12sa 30 dk
Œuf poché sauce poulette
35min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Croque façon Fast Food
3 godz.