Apparaten en Accessoires
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
239.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Vetten
52.4 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
24.1 g
Koolhydraten
21.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Fruit Ice Cream
5 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Meal Replacement Shake (Metric)
5 Min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 Std. 15 Min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6 Std. 15 Min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
Keine Bewertungen