Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10
oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
of 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 3 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz fresh raspberries
- ½ oz glucose (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Assembly
- colored sprinkles (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
Alternatieve recepten
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Fortune Cookies
1h 25min
Cranberry Almond Financier
1sa
Candy Corn
3 godz. 10 min
Natillas
1sa
Waffle Cones
35 min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Pumpkin Pie Bread
1sa 20 dk
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8h 15 phút