Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10
oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
of 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 3 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz fresh raspberries
- ½ oz glucose (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Assembly
- colored sprinkles (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
Alternatieve recepten
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7 Std. 45 Min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
Strawberries and Cream Whip
Geen beoordelingen
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Caterpillar Chocolate Roll
3h 15min
Low Carb Berry Jam
35 Min
Meringue Christmas Trees
3u. 40min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1 Std.
Molten Lava Cake
45min