Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10
oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
of 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 3 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz fresh raspberries
- ½ oz glucose (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Assembly
- colored sprinkles (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
Alternatieve recepten
Mini rum baba bundts
2 godz.
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 Std. 30 Min
Gerbeaud Cakes
1sa 20 dk
Black Forest Crepes
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Pistachio Brownies
45 Min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Sufganiyot
2h 30min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 Std. 30 Min
Green Garlic Spread
10min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4 godz. 20 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min