Apparaten en Accessoires
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Voorbereiding 45min
Totaal 9u.
12 pieces
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
89 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1975 kJ /
472 kcal
Vetten
26 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
55 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Aperol Spritz®
10 min
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35 min
Royal Hawaiian Mai Tai
10 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Baked cheesecake
3 godz. 10 min
Warm Pink Mint Smoothie
10 min
Paleo Chocolate Chip Cookies
40 min
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Flan Pudding
3 godz.