Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3596 kJ / 859 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 68.4 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1873.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sarde al sugo di pomodoro
40min
Ragù di verdure primaverili
30min
Sugo allo sgombro
45min
Ragù bianco
1 godz. 20 min
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al tonno
45min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1h 10 min