Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2030 g de agua
- 2 cdas de aceite de oliva
- 250 g de placas de lasaña, en cuadrados (aprox. 12 cm x 12 cm)
- 2 echalots, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 chile rojo, fresco, sin semillas y en rebanadas (3 mm)
- 400 g de calabaza, pelada, sin semillas y en trozos (aprox. 3-4 cm)
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de col blanca, en tiras (1 cm)
- 200 g de queso ricotta
- 20 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- pimienta negra recién molida, al gusto, para espolvorear
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 380.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2h
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1 Std. 30 Min
Espinacas salteadas con almendras y chile verde
20 Min
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Arroz con lentejas
50 Min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3h 15min
Sopa Húngara de hongos
30 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Ensalada de pepino, aguacate y garbanzos crujientes
45 Min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20min