Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2030 g de agua
- 2 cdas de aceite de oliva
- 250 g de placas de lasaña, en cuadrados (aprox. 12 cm x 12 cm)
- 2 echalots, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 chile rojo, fresco, sin semillas y en rebanadas (3 mm)
- 400 g de calabaza, pelada, sin semillas y en trozos (aprox. 3-4 cm)
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de col blanca, en tiras (1 cm)
- 200 g de queso ricotta
- 20 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- pimienta negra recién molida, al gusto, para espolvorear
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 380.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Cazuela de requesón
45 min
Flammkuchen de linaza con salmón, champiñones y ensalada de arúgula
40min
Frittata de calabaza y ricotta
40min
Lasaña de espinacas con requesón
55 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Empanadas de papa y betabel con salsa de yogur TM6 (Pelar)
1h
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Ensalada de pasta de verano
30min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Sopa Thenthuk
1h