Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella
- 200 g di Brie a fettine (2 mm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di mele Granny smith
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3498 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 41.3 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio
55min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Pizza frescolina
1h 40min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Focaccia croccante
2h 10min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Fanzelto di patate
35 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Focaccine aneto e feta
1h 25min
Focaccia ai 4 formaggi
45min