Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35 min
Pane di patate
3h
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min
Pane rustico ai semi
1h 30 min
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min
Pizza alla farina di farro
2óra 10p
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Focaccia allo yogurt
3h