Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Mousse di Gorgonzola
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di burro
- 30 g di acqua
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 foglio di gelatina (circa 3 g), ammollato in acqua fredda e strizzato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Conetti croccanti
- 400 g di pane bianco in cassetta a fette, senza crosta
- 1 uovo sbattuto
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Bignè a sorpresa
2h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Crema di patate con polpo
1h