Apparaten en Accessoires
Rode ogen gevulde eieren
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
12 stuks
Ingrediënten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
235.3 kJ /
56.2 kcal
Vetten
4.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
0.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Halloween
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10u.
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Koken van bulgur
35min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Thaise burgers
35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
BBQ-saus
20min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min