Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 2 peperoncini verdi, freschi, tagliati a metà, ev. privati dei semi
- 25 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 15 g di olio vegetale
- 100 g di cipolle, tagliate in quattro
- 2 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di chili in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
-
600
g di ceci, cotti
of 250 g di ceci, secchi, in ammollo in acqua tutta la notte e cotti per 45 minuti - 300 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 5 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lassi di mango
5 dk
Korma di verdure con anacardi
55 min
Dal makhani
No ratings
Curry di lenticchie
50 min
Curry di verdure
1h
Vellutata di pomodori
35 min
Insalata di ravanelli e spinaci
15 dk
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2sa 30 dk
Gnocchi Tricolore
35 min
Muesli croccante
2 godz.
Chili con cervelat
1h
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min