Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di fagioli munghi neri, secchi (fagioli di lenticchie)
- 40 g di fagioli rossi, secchi
- 600 g di acqua + q.b. per mettere in ammollo i fagioli
- 20 g di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 20 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 6 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 - 70 g di panna molto densa (circa 48% di grassi), q.b. per servire
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con il Egg poacher
Geen beoordelingen
French Dressing
15min
Curry verde di pollo
55min
Smoothie al mango
10min
Insalata di verdure al bicchiere
20 λεπτ.
Spaghetti cinesi con verdure
40 Min
Bircher müesli
8h 10min
Carbonara vegetariana
30min
Paella di fagioli
55min
Orzo alla mediterranea
1h
Spezzatino di soia con gnocchi
Geen beoordelingen
Peperoni con tofu e fagioli
1h