Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di fagioli munghi neri, secchi (fagioli di lenticchie)
- 40 g di fagioli rossi, secchi
- 600 g di acqua + q.b. per mettere in ammollo i fagioli
- 20 g di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 20 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 6 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 - 70 g di panna molto densa (circa 48% di grassi), q.b. per servire
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Zuppa Thai di spaghetti di zucchine
Geen beoordelingen
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Curry di zucca
1h
Chana masala
45 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Curry di lenticchie
50 min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 dk
Curry indiano di verdure
1h 10min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Curry di zucca
30 dk