Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di cipolle, 70 g a metà, 100 g a strisce sottili,
- 1 - 2 di peperoncini verdi, freschi
- 20 g di ginger, fresco, a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio
-
3 ½
cucchiai di ghi
of 3 ½ cucchiai di burro chiarificato - 1 cucchiaino di curry in polvere, dolce
- ½ stecca di cannella
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 4 capsule di cardamomo
- 1 cucchiaino di semi di senape, marroni
- 300 g di spinacini novelli, freschi
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 250 g di lenticchie gialle secche
- 1 scatola polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 650 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 8 gambi di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1630 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Curry di lenticchie
50 Min
Curry di verdure
1hod.
Smoothie al mango
10 dk
Smoothie verde
5 dk
Crostata alla pancetta e porri
1hod.
Feta al cartoccio
25 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 dk
Hamburger vegano di fagioli
1 Std. 20 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1hod. 15min