![Gratin di broccoli e quinoa Gratin di broccoli e quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01A0C9BC-EAF4-4534-B0D5-7A2E9E99AF58/Derivates/8949306e-3bc6-4f08-9420-ef3e18e69064.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 50 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 200 g di chicchi di quinoa (cottura: 20 minuti)
- 500 g di broccoli, il gambo generosamente pelato, tagliate a metà per la lunghezza, a fette (1 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, bianchi o marroni, tagliati in quattro o in sei a seconda della dimensione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Feta al cartoccio
25min
Parmigiana di melanzane
2h
Knöpfli
50min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Salmone con asparagi e grano
40min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Insalata di cetrioli e mortadella
10min
Orzo alla mediterranea
1h
Torta di carote argoviese
2h