Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
5
g di malto di orzo
of 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco
- fiocchi di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766.5 kJ / 422.2 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 665.7 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Pizza napoletana
9 Std.
Panzerotti
5 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccia a bastone
5 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min