Apparaten en Accessoires
Pizza napoletana
Voorbereiding 30min
Totaal 9u.
2 porzioni
Ingrediënten
-
450 g di acqua
-
360 g di farina tipo 0 + q.b.
-
3 g di lievito di birra fresco
-
8 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
-
200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
foglie di basilico fresche a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
35.7 g
Calorieën
4273.9 kJ /
1021.5 kcal
Vetten
36.5 g
Vezels
208.5 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
145.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fatto in casa
32 recepten
Italië
Italië
Giro d'Italia
69 recepten
Italië
Italië
I tuoi lievitati con Bimby®
50 recepten
Italië
Italië
Passione Pizza
81 recepten
Italië
Italië
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2025
20 recepten
Italië
Italië
Voi, Noi, Bimby® Il Libro
80 recepten
Italië
Italië
Voi...Noi...Bimby® - Marzo 2021
30 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.
Pizza barese ai pomodorini
2u.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5u.
Pinsa farcita
3u.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9u.
Pizza margherita (per 1 persona)
1u. 30min
Piccoli calzoni TM6
4u. 30min
Pizza con salame piccante TM6
3u. 30min
Focaccia barese
4u.
Pizzette
3u. 40min
Parigina TM6
5u. 30min
Cornetti sfogliati (TM6)
9u.