![Impasto base per pane Impasto base per pane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6C09467-F6CC-4119-8527-877B9BBAF3AF/Derivates/D1EF1515-5398-4924-A888-5532C09005DD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina + q.b.
-
30
g di olio di oliva
of 30 g di burro - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 459.2 kJ / 109.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane tartaruga
20 Std.
Baguette integrale
5 godz.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Focaccia
6h
Michetta (TM6)
6h 30min
Pane semplice
4h
Focaccia morbida
4h
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min