Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Forelmousse
5min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Klassieke sabayon
15 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Citroensorbet met schuimwijn
10 dk
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min