Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Advocaat
10 Min
Chocolademousse
3u. 20min