Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di zucchero
- 250 g di burro a pezzi
- 380 g di farina tipo 00 (con circa il 10% di contenuto proteico) + q.b.
- 120 g di semola rimacinata di grano duro
-
40
g di acqua di rose
of 40 g di acqua di fiori d'arancio
Ripieno ai datteri
- 80 g di datteri denocciolati
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
-
½
cucchiaino di acqua di rose
of ½ cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Ripieno al pistacchio
- 80 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 20 g di miele
-
1
cucchiaio di acqua di rose
of 1 cucchiaino di acqua di fiori d'arancio
Ripieno di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 20 g di miele
- ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
-
1
cucchiaio di acqua di rose
of 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 525.7 kJ / 125.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Injera (Pane etiope)
48h 25min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 godz. 40 min
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Pan Brioche
5 Std.
Torta di mousse al matcha
5 Std.
Dressing al peperoncino e ginger
5 min
Pan Brioche
8 Std.
Soupe de chalet
40 min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Streuseltaler
1h 45 min
Madeleine
55min
Macarons alla fragola
Geen beoordelingen