![Harissa Harissa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d84ccf8d-e9c3-406a-ac72-2c83a9dd2631/Derivates/77efbce3-a2cd-4727-a887-7405f6e9209f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di peperoncini rossi piccanti, freschi (circa 9 peperoncini), tagliati a pezzi
- 600 g di acqua bollente
- 2 ½ cucchiaini di semi di cumino
- 2 cucchiaini di semi di coriandolo
- 5 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1732.2 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 4.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burro di arachidi crunchy
20 Min
Salsa barbecue
20 Min
Babaganoush
40 Min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Porridge alle mandorle
15 Min
Pad thai (per 1 persona)
35 min
Gulasch di agnello
1 godz. 10 min
Burro di noci pecan
30 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35 min
Burro di arachidi
20 Min