Compatibele versies
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia ai grani antichi
- 200 g di farina tipo 0 di grani antichi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
Ripieno
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 48.8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Pesto di peperoni Padrón
4u. 15min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 dk
Fettuccine all'abruzzese
1sa
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 dk
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Tortelli di ricotta e melanzane
1sa 20 dk
Ravioli lucani
1sa
Pesto di pistacchi
10 dk
Pesto di pomodori secchi
10 dk