Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pancetta affumicata, a fette
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di carne trita di maiale
- 300 g di carne trita di pollo
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di ketchup
- 40 g di brandy
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pistacchi tritati
-
40
g di amarene
of 40 g di mirtilli freschi - 200 g di petto d'anatra affumicato, affettato (circa 1-2 mm)
- 250 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
- 200 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, tagliato a fette (circa 5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Gelato alle castagne
10h 30min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Salsa alla birra e mele
35 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Francesinha
1hod.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min