Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo
- 20 g de filetes de anchoa en aceite
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de agua
- 300 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- ½ limón amarillo, sólo la ralladura
-
1
cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
of 1 cubo de caldo de verduras - 250 g de arroz precocido (tiempo de cocción 15 min.)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 978 kJ / 233.8 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35min
Pasta con lentejas y chorizo
35min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 godz.
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1h
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40min
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3h 15min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Pan vegano de plátano
1h
Sopa de lentejas y frijoles alta en proteínas
40min