Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manteiga de amêndoa
- 300 g amêndoa torrada s/ sal (ver dica)
- 1 pitada de sal
Bebida de amêndoa
- 100 g amêndoa crua
- 1000 g água
Crumble
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
Legumes cozidos e montagem
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 600 g batata p/ cozer c/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 500 g couve-flor, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 500 g ervilhas descongeladas
- 1 c. sopa de azeite p/ untar
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1775.3 kJ / 424.3 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 941.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas de aveia com banana e mel
10 min
Salada de beterraba com halloumi
15 min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 Min
Bulgur com frango e espargos
35 Min
Sardinhas ao sal
40 Min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1 godz. 50 min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1 Std.
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1h 30min
Probióticos para refeição colorida
35 Min
Guisado de legumes nutritivo
40 Min
Húmus de aproveitamento de legumes
10 min