Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g salsa, mais q.b. picada p/ guarnecer
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho cortado em tiras
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 80 g queijo feta esfarelado
Ovos escalfados
- 1500 g água
- 50 g vinagre
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1603.8 kJ / 383.3 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1647.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cogumelos recheados com queijo picante
40min
Risoto de batata-doce assada e castanhas
1h 10min
Sopa de tomate
45min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Ovos com grão e espinafres
45min
Salada fria de favas
30min
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 Min
Gratinado de batata duchesse com legumes
1h 15 min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30min
Tomatada de ovos
35 Min
Estufado de amendoim africano
50min
Tomatada com ovos escalfados
55min