Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 200 g ryżu jaśminowego
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 20 g oleju
- 800 g warzyw, mieszanych (np. marchewki, brokułu, kalarepy, fasolki szparagowej), pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 40 - 50 g sosu sojowego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g seitanu, pokrojonego w 5 mm plastry
- 15 - 20 g oleju sezamowego
- 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem, posiekana, do dekoracji (optioneel)
- 1 łyżka ziaren sezamu, białego, do posypania (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1291 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegetariańskie kotleciki z kaszą gryczaną
1h 10min
Pieczarki w wegańskim sosie masala
25min
Indyjski ryż z kuminem
25min
Zupa Khao soi z tofu, brokułem i prażynkami z makaronu ryżowego
50 min
Koreański makaron japchae (TM6)
1 godz. 15 min
Wegańskie curry ze szparagami
1 godz.
Kurczak z kimchi i ryżem
35 min
Grzybowe stir-fry z ryżem
55 min
Curry warzywne z ryżem
1 godz.
Makaron z warzywami w sosie orzechowym
40 min
Aromatyczne biryani z soczewicą
40 min
Dyniowe ragout z ryżem
40 min