Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto de canónigos
- 120 g de canónigos
- 60 g de avellanas tostadas
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salmón y arroz
- 1 naranja
- 1100 g de agua
- 1 ½ cucharadita de canela molida
- 2 cucharaditas de sal
-
350
g de arroz vaporizado
of 350 g de arroz blanco de grano largo - 800 g de lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (4 lomos de aprox. 200 g cada uno)
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de mantequilla
- 100 - 120 g de granos de granada (los granos de 1 granada)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3371 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 46.8 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1586 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min
Lubina con salsa de trufa
40min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40min
Arroz negro con mango y salmón
35 Min
Arroz basmati a las hierbas con pollo, cebolla y azafrán
35 Min
Salmón al vapor con verduras y arroz
40min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Hamburguesas de atún y amaranto
20 Min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 Min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min