Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina integral de trigo
- 80 g de aceite de oliva
- 60 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
-
150
g de almendras crudas con piel
of 150 g de almendras crudas sin piel - 80 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
- 100 g de moras frescas
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1570 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 38.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piel de manzana con especias en polvo
50 Min
Bisque de vieiras y costrini de romero (Cocción lenta)
5 Std.
Triffle de maracuyá
Keine Bewertungen
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2 Std. 30 Min
Merengue francés
10 Min
Crema de queso y miel
30 Min
Encurtidos (Achcharu)
48 Std. 30 Min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 Std. 50 Min
Pudin de sémola y almendra
30 Min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Tartaletas de masa sablé con chocolate y fresas
2 Std.
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min