Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
of 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 83.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1057.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza quatre fromages
1 Std. 45 Min
Pizza quatre saisons au chèvre
1 Std. 45 Min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2hod.
Crêpes au saumon fumé et à la crème
55 Min
Aumônière de crêpe poire-banane, sauce chocolat
1hod.
Quiche aux crevettes et tomates
1 Std. 10 Min
Club sandwich au thon
2h 5min
Sandwich aux légumes et crevettes sautés
40 Min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1h 15min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 min
Pains aux raisins
20h 15min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1 godz. 35 min