Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
of 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 83.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1057.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé normand
45 min
Quiche aux crevettes et tomates
1 godz. 10 min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1sa 55 dk
Sandwich aux légumes et crevettes sautés
40 min
Café dalgona irlandais
10min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1h 15min
La pichade de Menton
4h
Sauce tomate aux noisettes
25 min
Pizza romaine
1h 40min
Pizza végétarienne express
50 min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h